Auteur: Theo Gerritzen

Product Manager Kastsystemen, Rittal B.V.

Stuur een e-mail LinkedIn
Door Theo Gerritzen, Product Manager Kastsystemen, Rittal B.V.
Om als paneelbouwer te overleven moet u kwalitatief hoogwaardige producten leveren tegen de laagst mogelijke prijs en binnen de kortst mogelijke levertijd. Als we alleen al kijken naar de beschikbaarheid van mensen en middelen levert dit de nodige uitdagingen op. Kan het bewerken van kasten sneller en efficiënter? Jazeker! Rittal bewerkingsservice helpt u om deze doelstelling te bereiken. Ook als er binnen uw bedrijf al een CNC-machine voor het mechanische bewerken van panelen aanwezig is, kan deze service uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan die momenten waarop een capaciteitstekort ontstaat. U hoeft dan geen opdrachten te weigeren of levertijden onnodig te laten oplopen.
Door Theo Gerritzen, Product Manager Kastsystemen, Rittal B.V.
Alles in deze wereld moet sneller, ook in de paneelbouw. Tegelijk eisen uw opdrachtgevers wel een goede en betrouwbare kwaliteit plus een scherpe prijs. Hoe wapent ú zich om mee te gaan in deze strijd? Ik heb een paar tips.
Sneller werken, zonder fouten en tegen lage kosten, het kan niet langer door stil te blijven staan. Wie de slag met de binnen- en buitenlandse concurrentie gezond wil doorkomen, zal hoe dan ook efficiënter moeten werken.
Door Theo Gerritzen, Product Manager Kastsystemen, Rittal B.V.
Ik hoor nog al eens sombere verhalen over de toekomst van de Nederlandse paneelbouw. Goedkope concurrentie uit Oost-Europa, een schrijnend gebrek aan vakmensen en Duitsers die met hun Industrie 4.0 – in Nederland noemen we deze ‘vierde revolutie’ Smart Industry – klaar staan om de Nederlandse markt naar zich toe te trekken. Tijd dus voor een positief geluid via zes stellingen.
Friedhelm Loh Group